Resultaat

We houden van mensen. Zijn dol op ontwikkelen. En kícken op (effectieve) resultaten
Neem direct contact met ons op

Onze Werkwijze

Onze manier van trainen en coachen is die van ‘leren door te ervaren’, oftewel ervaringsgericht leren. Het is bewezen dat deze manier van leren de grootste kans heeft om een langdurig effect te hebben. Ga maar na: je hebt ooit leren zwemmen en je zult het nooit meer verleren. Dat betekent dat we het raamwerk neerzetten in theorie (bekende, bewezen, effectieve, maar ook zo min mogelijk modellen) en we vervolgens aan de slag gaan met supersterke en ervaringsgerichte oefeningen. We noemen het niet voor niets een training: de deelnemers gaan vol aan de bak.

We bouwen de trainingen met veel afwisseling tussen verschillende actieve werkvormen, wat maakt dat het tempo hoog ligt. We prikkelen, confronteren, spiegelen, vragen door, vragen nóg een keer door, stimuleren, inspireren, stellen lastige vragen, verrassen en zetten aan tot ander gedrag. Welke interventies we gebruiken is afhankelijk van de behoefte en samenstelling van de groep of het individu. We schudden de boel op en laten deelnemers anders kijken naar -en nadenken over- dezelfde waarheid. Is het glas halfleeg of halfvol?

Voor wie, en waar?

Iedereen kan meedoen aan onze trainingen. We verzorgen in-company trainingen en coaching, maar stellen je ook altijd de vraag om dit buitenshuis te mogen verzorgen. Het is nu eenmaal zo dat we in een andere omgeving automatisch gestimuleerd worden om op een andere manier naar dingen te kijken. Enne, uiteraard regelen wij dat ook van A tot Z voor je.

DMVV wil graag onderdeel zijn van jouw resultaat. En omdat we zó gecommitteerd zijn, maken we daar graag concrete afspraken over. Bijvoorbeeld over:

  • Hogere medewerkerstevredenheid
  • Lager ziekteverzuim
  • Groter gevoel van eigenaarschap
  • Meer en beter feedback geven en ontvangen
  • Minder e-mailverkeer binnen de groep
  • Efficiëntere manier van werken
  • Samenwerkingsgenoten lekkerder in hun vel
  • Betere communicatie

En last but not least: DMVV is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO, aansluitingsnummer 30012). Vanzelfsprekend houdt iedereen die bij of namens DMVV werkt, zich aan de ethische gedragscode van de NOBCO. Klachten kunnen kenbaar worden gemaakt via het klachtenreglement.

Leuk je te ontmoeten!