Wendy

Met elkaar werken naar het gewenste resultaat!
Neem direct contact met ons op

Wie ik ben

Mijn naam is Wendy Naerebout en ik ben oprichter en eigenaar van De Mooiste Versie Van. Geboren in Breda, gestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht en rondgereisd over de wereld voordat ik met Jaap neerstreek in Den Haag. Levensgenieter, wereldverbeteraar, dol op onze twee kinderen Gijs en Noortje en op lekker eten en drinken. Een intrinsieke passie voor het ontwikkelen van mensen drijft me. Ik laat me graag meevoeren door de kracht, impact en verbinding van muziek. Met regelmaat bind ik mijn hardloopschoenen onder of werk ik me in het zweet tijdens Body Combat. Voor HAAG train ik de mini’s in de beginselen van de Atletiek en voor het Rode Kruis zet ik me in als Bevolkingszorgvrijwilliger. Mijn motto: Kwaliteit is Mensenwerk!

Voordat ik DMVV startte, werkte ik lange tijd als Client Executive bij Sogeti voor grote bedrijven als Nationale Nederlanden, KPN en PostNL. In het najaar van 2015 gooide ik het roer om. Ik besloot me verder te focussen op mijn passie: het ontwikkelen van mensen. Ik volgde de praktijkgerichte post-hbo opleiding Master in Essentie Ontwikkeling (MEO), waarbij ik geleerd heb om potentieel te ontwikkelen van mensen en teams. Mijn afstudeeropdrachten vonden plaats binnen KPN en het Ministerie van Binnenlandse Zaken, waar ik meerdere zakelijke groepstrainingen mocht geven rondom thema’s als omgaan met verandering en werkdruk. Bij Corinor, het bedrijf waar ik deze opleiding volgde, ben ik daarna aan de slag gegaan als coach in de trainingen rondom persoonlijke effectiviteit.

Eén van mijn kwaliteiten is mijn oprechte interesse in anderen. Bij mij mag iedereen zichzelf zijn, wat maakt dat mensen graag in mijn buurt zijn. Zelfs als ik hen confronteer met vragen die even minder lekker voelen, of als ik je een spiegel voorhoud waar je liever niet in gekeken had. Ik ben praktisch ingesteld en sta daardoor liever met mijn voeten in de klei dan dat ik verzand in oeverloze theoretische verhalen. Ik luister graag en goed en heb een goed inlevingsvermogen. Ik laat jou graag je eigen koers varen en zal je ook adviseren als je dat graag wilt.

Ik hou van een pragmatische aanpak en klinkende resultaten. Mijn liefde voor mensen én mijn achtergrond in sales kan ik op deze plek optimaal inzetten voor mijn klanten. Mijn talent voor organiseren en verbinden gebruik ik om de juiste mensen op de juiste plek samen te brengen. Ik ga voor het beste resultaat en daar kun jij als opdrachtgever de vruchten van plukken. Mijn optimistische gevoel voor verantwoordelijkheid zorgt ervoor dat jouw resultaat ook als dat van mijzelf voelt. En zo zal ik altijd streven naar De Mooiste Versie Van onze samenwerking.

Leuk je te ontmoeten!